TR | EN

E.C.A.’dan Yeni “scot” Akıllı Kombi

Geri

E.C.A., yeni kombisi Scot ile tüketicilerini yeni ürün ve teknolojileriyle tanıştırmaya devam ediyor.Akıllı kombi olma özelliğiyle öne çıkan Scot, evin sıcaklığının cep telefonundan veya bilgisayardan ayarlanmasını ve bu özellikleriyle doğalgaz tüketiminde %30’a kadar tasarruf edilmesini sağlıyor.

30 yılı aşkın süredir ısıtma sistemleri sektöründe faaliyet gösteren E.C.A., yeni tam yoğuşmalı premiks kombisi SCOT’u (Güvenli Yanma Teknolojisi) Türkiye’de ilk yerli üretim olarak hayata geçirmenin gururunu yaşıyor. E.C.A. Akıllı Oda Termostatı aracılığıyla Scot kombi; tüketicilere evin sıcaklığını izleyebilme,  kombinin ne zaman ve ne kadar çalıştığını öğrenebilme imkanı sunuyor.Oldukça sessiz çalışma özelliğine sahip Scot kombi, cep telefonundan kumanda edilebildiği gibi tüketici kullanım alışkanlıklarını kaydedip otomatik olarak çalışmaya başlıyor. Bu sayede tüketiciler sıcak su için beklemek zorunda kalmıyor ve hem enerji hem su tasarrufu sağlıyor.

24 kW kapasiteli Scot kombi; güvenli yanma teknolojisi, farklı gaz tiplerine ve basınçlarına kendiliğinden adapte olma ve soft start ile sessiz yanma özelliklerine sahip. Ayrıca, doğalgaz ve LPG kullanma olanağı, kalorifer devresi için ECO modu ve kullanım suyu temininde tüketici alışkanlıklarını kaydeden COMFORT modu gibi kolaylıklar sunuyor.Gelişmiş parametre menüsüne sahip E.C.A. Scot kombi, bu gelişmiş menü ile fan hızını değiştirme ve baca boyunu arttırarak yatayda 13 metreye kadar Ø60/100 konsantrik baca kullanımına imkan sağlıyor. Design Turkey 2016 Yapı Bileşenleri kategorisinde tasarım ödülüne layık görülen Scot kombi, yuvarlak hatlı zarif görünümü ve ergonomik tasarımlı kumanda paneli ile sunduğu kullanım kolaylıklarına ek olarak göze de hitap ediyor.

E.C.A. kombilerde, yaygın bayi ağı ile tüketicilerin kolaylıkla ulaşabileceği yetkili satış noktalarında, 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli Maximum karta özel kampanya ile +6 taksit imkanı sunuluyor.

Kampanya Detayları:

·         Kampanya kapsamında 2-6 taksitli alışverişlerde ilave 6 taksit avantajı sağlanmaktadır.

·         Maximum Fırsat, Şirket Kredi kartları, Maximum Aidatsız Kartlar ve İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı ile

          yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

·         Kampanyadan Maximiles kartlar ile de yararlanılabilir.

·         Ziraat Maximum Kredi Kartları kampanyaya dahildir.

E.C.A. Mobil

EMAR Teknisyen

E.C.A. Akıllı Cihazlar