TR | EN

E.C.A – Emar A.Ş Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülünü Kazandı…

Geri

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın 1997 yılından bu yana düzenlediği Geleneksel 18. Tüketici Ödülleri sürecine ECA-SEREL ürün ve hizmetleri kapsamında Şirketimiz EMAR A.Ş.’de dahil olmuştur. Bakanlığın değerlendirmeleri kapsamında Şirketimiz “Tüketici Memnuniyeti İlke Edinen Firma Ödülü”kategorisinde ödül almaya hak kazanmıştır.

Ödül değerlendirmesinde müracaat eden firmaların;  tüketici memnuniyetini firma politikası olarak benimsemesi ve buna uygun faaliyetlerde bulunması, mevzuatla tüketicilere tanınan haklardan daha ileri haklar tanıması, tüketicilere yönelik telefon ya da elektronik ortamda hizmet veren çağrı merkezi, tüketici danışma masası veya danışma hattı kurmuş ve bunları fiilen işletir olması, tüketicileri ve kendi çalışanlarını bilgilendirici çalışmalar yürütmüş olması kriterlerine göre değerlendirmeler yapılmaktadır.

19 Mart 2015 tarihinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından Ankara Grand Rixos Otel’de düzenlenen ödül töreninde EMAR A.Ş’ye Ödülü  Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Nurettin Canikli ve Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetim Genel Müdürü Sayın Ramazan Ersoy tarafından ECA - Emar A.Ş. Genel Müdürü Sayın Mustafa Güngör’e takdim edilmiştir.

E.C.A. Mobil

EMAR Teknisyen

E.C.A. Akıllı Cihazlar