TR | EN

E.C.A. Bayi Toplantısı

Geri

E.C.A., BAYİLERİ İLE ANTALYA’DA BULUŞTU…

Elginkan Topluluğu şirketlerinden Emas A.Ş., yurtiçi ve yurt dışı bayilerinden oluşan 450 kişiyi Antalya’da gerçekleştirdiği bayi toplantısında bir araya getirdi.

Türkiye’de 60 yılı aşkın sanayici kimliği ile bilinen Elginkan Topluluğu’na bağlı Emas A.Ş., ısıtma sektöründe yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren 450 kişilik bayileri ile 13-15 Aralık tarihlerinde, Antalya - Belek’te bir araya geldi.

Ünlü sunucu Okay Karacan moderatörlüğünde, 2013 yılının değerlendirilip; 2014 yılına ait strateji ve hedeflerin görüşüldüğü bayi toplantısı, Şirket Müdürü Sn. Cahit Köse’nin açılış konuşması ile başladı. Ülkemizin önde gelen ekonomistlerinden Dr. Can Gürlesel, gerçekleştirdiği sunumunda inşaat sektörüne yönelik bilgiler verdi. Sunumun ardından ise Dr. Mahfi Eğilmez, uzman ekonomist Nuri Doğulu ve Elginkan Holding Finans Koordinatörü Mehmet Özdeniz ile birlikte Türkiye’nin genel ekonomisi ve 2014 yılı beklentilerine yönelik keyifli bir sohbet ile misafirleri bilgilendirdi.

E.C.A. ailesi fotoğraf çekimi ve öğle yemeği sonrasında başlayan toplantının ikinci yarısında ise Türkiye’nin farklı bölgelerinden katılım sağlayan 10 bayinin kendi bölgelerine yönelik önerilerinden oluşan sunumları ilgiyle izlendi.

Keyifli ve verimli geçen toplantının gecesinde Gala Yemeği, Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu ve Elginkan Holding İcra Meclisi Başkanı Sn. Gaye Akçen’in konuşması ile başladı. Gecenin devamında ise ünlü sanatçı Sıla, şarkıları ile misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

Katılımcıların bütün ürünleri inceleme fırsatı buldukları toplantı boyunca yeni lanse edilen Icon, Krokodil Boyalı ve Integrity Kapaklı Panel radyatörler büyük beğeni topladı.

E.C.A. Mobil

EMAR Teknisyen

E.C.A. Akıllı Cihazlar